Kyllingwrap med hummus

Kyllingwrap med hummus

 Inneholder annonselinker

Jeg ble så glad da jeg fant libabrød i min lokale Rema 1000 butikk. De er helt geniale, passer både som f.eks. wrap eller som pizzabunn. Libabrød minner om det brødet som man får når man kjøper kebab.

Den her kebaben er litt sunnere en kjøpevarianten, fullstappet med grønnsaker og istedenfor dressing en hjemmelaget hummus. Jeg har brukt kyllinglårfilet, fordi jeg syns det kjøttet er mye saftigere enn kyllingfilet, men man så klart bruke det kjøtt man ønsker, eller lage en vegetarvariant med f.eks. falafel.

Kyllingwrap med hummus

 

Oppskrift kyllingwrap

4 porsjoner

500 g kyllinglårfilet, stekt i litt olje og krydret med salt, pepper og paprikapulver, evt. litt chilipulver hvis du ønsker

4 libabrød

Rødkål i strimler

Isbergsalat i strimler

Cherrytomater

Frisk koriander

Hummus

 

Oppskrift hummus

230 g kokte kikerter

2 ss vann

1,5 ss  nøytral olje

2  ss Tahini

Saft og zest av en halv sitron

0,5 lite fedd hvitløk

Paprikapulver

Spisskummen

Salt

 Litt olivenolje, til servering

Kyllingwrap i libabrød hummus

 Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingredienser til hummusen i en foodprocessor eller en blender og miks den slik at den blir helt glatt. Spe eventuelt med mer vann, og smak til med krydder.

  2. Stek kyllinglårfilet i biter i litt nøytral olje. Ha på salt, pepper og paprikapulver.

  3. Varm gjerne libabrødet litt i oven før du fyller det med grønnsaker, kylling, hummus og masse koriander

 

Hva syntes juryen?

Max (7 år) syntes kjøttet var veldig godt, han spiste mer enn min mann. Han fikk velge tilbehør selv og hadde rømme, tomat og isbergsalat i sitt libarbrød (isbergsalaten var tvang) Milla (3 år) var ikke like imponert men spiste hvert fall mer enn hva hun pleier.

libabrød wrap.jpg