Pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca

I dag gjorde jeg pasta alla puttanesca på de siste tomatene og chilin fra mamma og pappas drivhus. En av de absolutt beste pastarettene syns jeg.

PASTA PUTTANESCA


Oppskrift

2-3 porsjoner

Pasta (jeg brukte linguini)

ca 0,5 kg cherrytomater

1 chili

1 gul løk

2 fedd hvitløk

4 anjosfileter - de skal va de små uten bein, på svensk heter de sardeller

2-3 ss kapers

ca 20 kalamataoliven

Olivenolje til steking

parmesanost

Zest fra sitron

Fremgangsmåte

  1. Stek løk, hvitløk, chili og ansjos i litt olivenolje, alt skal være finhakket.

  2. Kutt tomatene i to og legg de i stekepannen. La de koke ned til en saus

  3. Smak til med kapers og kalamatoliven

  4. Server med litt revet parmesanost og sitronzest