Pasta med pinjenøtter og ristet parmaskinke
En veldig rask og enkel pastarett som gir deg litt middelhavsfølelse
Oppskrift pasta med pinjenøtter og ristet parmaskinke
4 porsjoner pasta
3 dl kremfløte (sorry, not sorry 🤪)
1 dl hvitt vin
1 kjøttbuljongterning (Knorr liker jeg best her)
Parmesan etter smak
evt litt pepper
Parmaskinke, ristet
Pinjekjerner, ristet
Fiken, friske
Fremgangsmåte pasta med pinjenøtter og ristet parmaskinke
Kok pasta, jeg brukte linguini.
Kok opp fløte med hvitt vin, og buljongterningen. Smak til med pepper og parmesanost
Rist både parmaskinken og pinjenøttene i en tørr panne. Parmaskinken skal bli til sprø chips og pinjenøttene skal få litt farge.
Bland pastaen med sausen, og server umiddelbart. hvis man lar den stå vil sausen bare trekke in i pastaen og retten vil bli tørr. Topp med pinjekjerner, parmachips og friske fiken
Carolina Widell