Ramen med kongeøstersopp og pak choi

Ramen med kongeøstersopp og pak choi

Hvis jeg skal tilberede kjøtt som inneholder bein så pleier jeg ta vare på beinen og det jeg skjær vekk for å så koke buljong på det. Jeg bruner bitene i litt smør først, har på litt salt og vann og lar det koke hvert fall en time. Så har du en fantastisk basebuljong å lage ramen på.

Her hadde jeg avskjær fra nakkekotlett til buljongen . Jeg smaksatte buljongen med litt krydder. I min ramen hadde jeg kongeøstersopp, udonnudler, litt kjøtt av and og pak choi. Det går også fint å fryse buljongen til en senere anledning også.

Oppskrift

1 liter valgfri “hjemmekokt” buljong

1 ts seshuanpepper

1 kryddermål chinese five spice krydder

1 tørket chili



La koke i minimum 5 minutter. server med valgfritt kjøtt, nudler og pak choi og kongeøstersopp som deles i to og stekes på middels temperaur i litt smør først