LunsjCarolina WidellFisk

Sashimisalat med spenat og pak choi

LunsjCarolina WidellFisk
Sashimisalat med spenat og pak choi

En frisk salat med masse smak fra mynte og koriander, og en spicy majones med sriracha

Sashimisalat med spenat og pak choi

Oppskrift sashimisalat

2-3 porsjoner

1-2 små Pakk choi

100 g frisk babyspinat

Frisk hakket mynte, etter smak

Frisk hakket koriander, etter smak

300 g sashimilaks

Srirachamajones (Hellmann’s majones + srirachasaus, ca 60/40)

Dressing

Zest og saft av en lime

1 ss sesamolje

1,5 ss kikkoman soyasaus

1 ts sukker

Litt chiliflakes

Fremgangsmåte

  1. Finkutt pak choi, spinat og urter, bland sammen i en bolle. Jeg liker å bruke mye mynta og koriander

  2. Lag dressingen og srirachamajonesen

  3. Kutt sashimilaksen så tynt som mulig.

  4. Anrett salaten på tallerekener, topp med sashimi, dressing og til sist srirachamajones. Dryss over litt sesamfrø.

Sashimisalat med spenat og pak choi