Sitron og kokosbrownies
Jeg har et sitrontre hjemme, i år ble det 1 sitron på den😎 Jeg valgte å bruke min norskdyrkede sitron i en sitron og kokos-brownie. Den ble veldig god, men jeg er sikker på at den blir god også hvis du bruker en sitron fra et annet land enn Norge 😂 Her er oppskriften
Oppskrift - sitron og kokosbrownie
180 g smør
2 dl hvetemel
2,5 dl sukker
3 egg
1 dl kokosmasse
1 ts vaniljesukker
Flaksalt -en klype
Zest fra 1 sitron
Saft fra 0,5 sitron
Topping
100 g hvit choklad
1 msk raw kokosolje (kan utelukkes, men det gir god kokossmak)
Fremgangsmåte
Smelt smøret.
Bland sammen egg og sukker. Ha i de tørre ingrediensene, smeltet smør og saft fra sitron
Hell i en form kledd i bakepapir (jeg brukte en ganske liten form på 20*20 cm
Stek på 175 grader i 20 min. Kaken skal være litt klissete
Når kaken har svalnet litt. Smelt hvit sjokolade og kokosolje forsiktig og dekk kaken med. Stell kjølig, og kutt i små ruter ved servering