Sitron og kokosbrownies

Sitron og kokosbrownies

Jeg har et sitrontre hjemme, i år ble det 1 sitron på den😎 Jeg valgte å bruke min norskdyrkede sitron i en sitron og kokos-brownie. Den ble veldig god, men jeg er sikker på at den blir god også hvis du bruker en sitron fra et annet land enn Norge 😂 Her er oppskriften

Oppskrift - sitron og kokosbrownie

180 g smør

2 dl hvetemel

2,5 dl sukker

3 egg

1 dl kokosmasse

1 ts vaniljesukker

Flaksalt -en klype

Zest fra 1 sitron

Saft fra 0,5 sitron

Topping

100 g hvit choklad

1 msk raw kokosolje (kan utelukkes, men det gir god kokossmak)

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret.

  2. Bland sammen egg og sukker. Ha i de tørre ingrediensene, smeltet smør og saft fra sitron

  3. Hell i en form kledd i bakepapir (jeg brukte en ganske liten form på 20*20 cm

  4. Stek på 175 grader i 20 min. Kaken skal være litt klissete

  5. Når kaken har svalnet litt. Smelt hvit sjokolade og kokosolje forsiktig og dekk kaken med. Stell kjølig, og kutt i små ruter ved servering

Sitronbrownie