Smoothie bowl

Smoothie bowl

En av mange fordeler med å bli vekket ekstremt tidlig på helgene er jo at man har god tid på seg å lage instagramvennlige frokoster. En helgefavoritt er smoothie bowl som egentlig er vanlig smoothie i en bolle toppet med frukt, frø og selvfølgelig den viktigste influenser-ingrediensen nemlig peanøttsmør.

instafrukost.jpg

Oppskrift nok til 2 barn og 2 voksne

3 dl Sunniva® Eple og Mango Juice

1 dl Naturell yoghurt

1 dl frosne bringebær

1 dl frosne blåbær

1 dl frosne jordbær

Topping F.eks. chiafrø, kokosmasse, mango, banan, linfrø, peanøttsmør

Hva syntes juryen?

Max (4,5 år) terningkast 5, han ønsket kun havreputer som topping, men han fikk mango og kokos også som drog ned karakteren litt

Milla (snart 1) år fikk sin smoothie bowl servert i tåtekopp, siden hun har en lei uvane å kaste tallerken i gulvet når hun er forsynt. Terningkast 6 ble det for henne, hun drakk opp hele før hun kastet koppen i gulvet.

smoothiebowl.jpg
background1.jpg