MIni kokos-pavlova med passion lemon curd
Oppskrift ca 5-6 minipavlovas
3 eggehviter
150 g sukker
1 dl kokosmasse
6 ss passion lemon curd
1,5 dl kremfløte
Noen spiseskjeer med kokosflak til dekorasjon
Fremgangsmåte
1. Pisk eggehviter stive i en ren bolle.
2. Ha i sukker og pisk ytterligere noen minutter til marengsen er glatt og blank
3. Vend ned kokosmasse og bland det hele raskt.
4. Fordel kokosmarengsen med to skjeer på en stekeplate dekket med stekepapir. Lag runde kaker på ca 6-7 cm i diameter.
5. Stek på 100°C i 1 time og la svalne.
6. Topp kokosmarengsen med pisket kremfløte og lemoncurd.
7. Dekorere med noen kokosflak på toppen.
Hva syntes juryen?
Max (4,5 år) syntes dette var en vinner, terningkast 6. Milla (snart 1 år) fikk i utgangspunktet ikke smake. Dagen etter vi hadde spiste disse fant vi henne ved oppvaskmaskinen, hvor hun satt og slikket alle skjeer og visper vi hadde brukt til disse og hun nesten malte høyt av nytelse. Derfor blir det terningkast 6 fra henne også.