Sjokoladegrøt med kanelstekt banan og peanøttsmør

Sjokoladegrøt med kanelstekt banan og peanøttsmør

Tips på en frokost som er både sunn og skikkelig luksus. En perfekt kombinasjon av sjokolade, litt salt og søtt.

Oppskrift 2 porsjoner

2 dl havregryn

4 dl melk

1 ss kakao

1 ts vaniljesukker

1 banan

Litt smør til steking

1 krm kanel

1 ss lys sirup

2 ss økologisk peanøttsmør

2 ss hakket mandel

 

Fremgangsmåte

1. Kok opp melk, havregryn, kakao og vaniljesukker.

2. Kok på middels temperatur noen minutter og sett grøten til siden.

3. Skiv banan i og stek den på begge sider i litt smør. Dryss over litt kanel.

4. Hell sirup på bananen i stekepannen og la smelte.

5. Legg grøten i en bolle med bananen og peanøttsmør på toppen og dryss over litt mandel.

20Sjokoladegrøt med kanelstekt banan og peanøttsmør