Sjokoladegrøt med kanelstekt banan og peanøttsmør
Tips på en frokost som er både sunn og skikkelig luksus. En perfekt kombinasjon av sjokolade, litt salt og søtt.
Oppskrift 2 porsjoner
2 dl havregryn
4 dl melk
1 ss kakao
1 ts vaniljesukker
1 banan
Litt smør til steking
1 krm kanel
1 ss lys sirup
2 ss økologisk peanøttsmør
2 ss hakket mandel
Fremgangsmåte
1. Kok opp melk, havregryn, kakao og vaniljesukker.
2. Kok på middels temperatur noen minutter og sett grøten til siden.
3. Skiv banan i og stek den på begge sider i litt smør. Dryss over litt kanel.
4. Hell sirup på bananen i stekepannen og la smelte.
5. Legg grøten i en bolle med bananen og peanøttsmør på toppen og dryss over litt mandel.
Carolina Widell