Salat med chevre og bakte vindruer

Salat med chevre og bakte vindruer

Bakte vindruer er så godt, og passer veldig bra sammen med ost. Jeg er veldig «pro» frukt i mat. Min man liker det egentlig ikke, men dette syntes han var godt!

 

Oppskrift 2 porsjoner

1 pose salatmiks

100 g chevre – Jeg brukte norsk chevre fra Haukeli som har ganske mild smak

200 g druer uten steiner

Litt olivenolje

Litt salt

Noen skiver landbrød

Smør til å steke i

Litt honning

 

Fremgangsmåte

1. Legg drueklasene på et bakepapir og ha på litt olivenolje og salt.

2. Bak druene på 200 °C i ca. 15-20 minutter avhengig av størrelse på druer- når de begynner å sprekke litt er de klare.

3. Stek noen skiver landbrød i smør i en stekepanne.

4. Legg på litt chevre på de stekte brødskivene, og ha inn i ovnen slik at osten smelter litt.

5. Fordel salaten på to tallerkener. Ha på litt ekstra chevre over salaten.

6. Server salaten med de varme druene, og hell litt honning over chevren på landbrødet.

Chevre fra haukeli.jpg