Salat med chevre og bakte vindruer
Bakte vindruer er så godt, og passer veldig bra sammen med ost. Jeg er veldig «pro» frukt i mat. Min man liker det egentlig ikke, men dette syntes han var godt!
Oppskrift 2 porsjoner
1 pose salatmiks
100 g chevre – Jeg brukte norsk chevre fra Haukeli som har ganske mild smak
200 g druer uten steiner
Litt olivenolje
Litt salt
Noen skiver landbrød
Smør til å steke i
Litt honning
Fremgangsmåte
1. Legg drueklasene på et bakepapir og ha på litt olivenolje og salt.
2. Bak druene på 200 °C i ca. 15-20 minutter avhengig av størrelse på druer- når de begynner å sprekke litt er de klare.
3. Stek noen skiver landbrød i smør i en stekepanne.
4. Legg på litt chevre på de stekte brødskivene, og ha inn i ovnen slik at osten smelter litt.
5. Fordel salaten på to tallerkener. Ha på litt ekstra chevre over salaten.
6. Server salaten med de varme druene, og hell litt honning over chevren på landbrødet.