Honningmarinert roastbiff

Honningmarinert roastbiff

Honningmarinert roastbiff er en supergod bufférett, som man kan tilberede i god tid i forvei og som skal spises kald.

Oppskrift

500 gram skivet roastbiff

1 fedd hvitløk

0,75 dl kikkoman soyasaus

0,5 dl balsamicoeddik

2 ss honning

1 dl soltørkede tomater

Noen kvister frisk basilikum

 

1. Lag roastbiff selv eller kjøp ferdig – Jeg lagde min selv, ved å ha et helt stykke frossen rå roastbiff i ovnen på 70 grader i 12 h, med litt salt og pepper på.  Når jeg tog den ut var kjernetemperaturen 61 grader og kjøttet var veldig mørt og saftig.

2. Bland sammen soya, balsamicoeddik, honning og hakket hvitløk, rør til honningen blitt løst opp.

3. Legg skivet roastbiff på et fat, og fordel marinaden over.

5. Strø over hakket soltørket tomat og hakket basilika.

6. La stå noen timer kaldt (gjerne lenger) før du serverer.

honning marinert roastbiff.jpg