Avokado salad wrap

Avokado salad wrap

 

Da jeg bodde i London 2004-2005 (så gammel er jeg) spiste jeg “Avokado salad wrap” fra Pret a Manger nesten hver dag. Jeg ble aldri lei, den selges fortsatt så jeg vil tro at det er flere som liker den, også 14 år senere. Jeg pleier å lage min egen variant hjemme når lengselen blir for stor. Jeg syns den smaker ganske likt originalen, avokadon gir en kremete konsistens og basilikum og pinjekjerner gir mye smak. Den er perfekt som turmat eller til lunsj og ganske enkel å variere for at den skal passe alle i familien. Hvis dere for eksempel har noen hjemme som må ha kjøtt for å bli mett (som jeg har) så er det bare å ha opp i litt kylling.

Oppskrift 4 wraps

4 tortillalefser

2 ss aioli (lag selv eller bland majones med litt finhakket hvitløk)

1 avokado (ha litt sitronsaft på hvis du ikke spiser wrapen med en gang)

0,5 agurk

Friske spinatblader

Friske blader av basilikum

2 ss ristede pinjekjerner

Parmesanost

 

Fremgangsmåte

1. Smør litt aioli på en tortillalefse.

2. Kutt avokado og agurk i staver og legg i lefsen.

3. Ha på basilikum og spinat blader og dryss over pinjenøtter og noen flak parmesanost.

4. Brett sammen og server.

avokado salad wrap.jpg