Nutella semifreddo med kokosmarengs

Nutella semifreddo med kokosmarengs

Denne desserten er enkel at å forberede i forvei og bare plukke frem av fryseren 10 minutter før servering. Man kan enten servere i glass eller i en stor bolle.

 

Oppskrift 4 porsjoner

Kokosmarengs

2 eggehviter

1,5 dl sukker

1 dl kokosmasse

 

Nutella semifreddo

4 dl kremfløte

1,5 dl Nutella®

Kokosmarengs (du kan bruke vanlige kjøpte marengs hvis du vil lage desserten raskere og enklere)

 

Fremgangsmåte

Kokosmarengs

1. Pisk eggehvitene stive.

2. Hell i sukker og pisk til marengsen er glatt, hell så i kokosmasse og bland den inn.

3. Lag små marengs på et bakepapir, de trenger ikke være så fine, de vil ikke synes noe særlig i selve desserten.

4. Stek på 100 ° C i ca. 1 time.

 

Nutella semifreddo

1. Pisk kremfløte luftig.

2. Bland ned halvparten av nutellaen i kremen og rør om. Varm nutellaen i microbølgeovenen noen sekunder så blir den enklere å jobbe med.

3. Legg krem, nutella og kokosmarengs lagvis i et glass eller bolle. Ha litt nutella på toppen.

4. Sett inn i fryseren og ta frem ca. 10 minutter før servering.

Nutella is.jpg
Nutella semifreddo med marengs.jpg