Nutella semifreddo med kokosmarengs
Denne desserten er enkel at å forberede i forvei og bare plukke frem av fryseren 10 minutter før servering. Man kan enten servere i glass eller i en stor bolle.
Oppskrift 4 porsjoner
Kokosmarengs
2 eggehviter
1,5 dl sukker
1 dl kokosmasse
Nutella semifreddo
4 dl kremfløte
1,5 dl Nutella®
Kokosmarengs (du kan bruke vanlige kjøpte marengs hvis du vil lage desserten raskere og enklere)
Fremgangsmåte
Kokosmarengs
1. Pisk eggehvitene stive.
2. Hell i sukker og pisk til marengsen er glatt, hell så i kokosmasse og bland den inn.
3. Lag små marengs på et bakepapir, de trenger ikke være så fine, de vil ikke synes noe særlig i selve desserten.
4. Stek på 100 ° C i ca. 1 time.
Nutella semifreddo
1. Pisk kremfløte luftig.
2. Bland ned halvparten av nutellaen i kremen og rør om. Varm nutellaen i microbølgeovenen noen sekunder så blir den enklere å jobbe med.
3. Legg krem, nutella og kokosmarengs lagvis i et glass eller bolle. Ha litt nutella på toppen.
4. Sett inn i fryseren og ta frem ca. 10 minutter før servering.