Coconut toast

Min venninne på jobb kom nettopp hjem fra Panama og Colombia hvor hun vært på ferie. Vi har begge felles interesse i «alt med kokos», så når hun sendte meg «snaps» på coconut toast ble jeg så klart meget interessert og bestemte meg for å teste.  Det er en variant av arme riddere, men enda bedre da.

 

Coconut toast oppskrift - 5-6 toast

250 ml kokosmelk (1 liten kartong)

1 egg

Litt salt

5-6 skiver med loff

1,5 dl kokosmasse

Smør til steking

 

Fremgangsmåte

1. Visp sammen egg og kokosmelk i en dyp tallerken med litt salt

2. Dypp loffskiven raskt i kokosmelken. Ikke la dem ligge å trekke, da blir de alt for bløte.

3. Hell opp kokosmasse på en annen tallerken og vend skivene i, etter de har vært dyppet i kokosmelken.

4. Stek skivene på middels temperatur i en generøs mengde smør. Kokosen skal bli litt ristet.

5. Server med litt frukt og litt sirup.

 

Hva syntes juryen?

Mine barn er veldig glade i frukt, spesielt i biter. De renset fatet for frukt, så de var plutselig begge mette, og smakte dermed ikke på toasten... Det gjorde ikke noe for det ble mer til meg. Jeg syntes det var fantastisk godt. Helt riktig mengde kokossmak- det vil si MYE kokos ;)

coconut french toast.jpg