Kokosfrappe
Dalgonakaffe i all ære, men jeg ønsket noe som var enda mer kremet. Jeg prøvet derfor å lage en frappe av kokosmelk, jeg brukte altså riktig fullfet kokosmelk, ikke en tynn drikkevariant. Her er oppskriften på denne superkremete frappen med for alle fellow kokoselskere out there!
Oppskrift kokosfrappe
To glass
2 dl kaldt kaffe
1 dl kokosmelk
O,5 ts vaniljesukker
10 iskuber
Valgfri søtning, jeg brukte en ss sukker, men det går helt fint å ikke bruke noe sukker eller kunstig søtning også
Fremgangsmåte kokosfrappe
1. Se til at kaffen er helt kald. Her bruker man det kaffe man drikker til vanlig, hvis man liker sterk espresso tar man det. Hvis man som jeg, liker svag bryggekaffe så tar man det.
2.Bland sammen alle ingredienser i en mikser, og kjør på maks effekt til frappen fått en kremete konsistens.
Hva syntes juryen?
Dette minner litt om en isfrappe fra f.eks Starbucks. Den er veldig søt og god (hvert fall om man har like mye sukker i som meg) men man blir også litt kvalm av å drikke alt for mye. Men den var perfekt å drikke i solen på balkongen, jeg fikk skikkelige summervibes.