No-bake Snickerskake med cornflakes

No-bake Snickerskake med cornflakes

Dette er verdens enkleste kake å bake! Du trenger ikke ovn enn gang og kaken består kun av 5 ingredienser (6 hvis du teller peanøttene på toppen). Resultat blir en sprø, litt salt kake med deilig trekk av melkesjokolade. Den går helt fint å ha i kjøleskapet i over en måned. Jeg spiste for så vidt min i løpet av en uke. Det er helt umulig å stoppe når man først er i gang.

No-bake Snickerskake med cornflakes

Oppskrift No-bake Snickerskake med cornflakes

1 boks økologisk peanøttsmør (350 g)

2,5 dl lys sirup

1 dl kokosmasse

1 liter cornflakes

200-300 g melkesjokolade

Noen hakkede salte peanøtter på toppen

 

Fremgangsmåte No-bake Snickerskake med cornflakes

1. Varm opp sirup og peanøttsmør i en kasserolle slik at det blandes.

2. Hell cornflakes og kokosmasse i en bolle og hell blandingen over. Bland godt, det er bare bra om cornflakesen knuses litt.

3. Dekk en rund form med bakepapir i bunnen og hell deigen i formen. Trykk ut deigen så den blir jevn og dekker hele bunnen.

4. Smelt sjokolade og fordel den jevnt over kaken, strø over noen hakkede salte peanøtter. La sjokolade stivne før du kutter den i biter. Oppbevar kjølig.

No-bake Snickerskake med cornflakes

 

Hva syntes juryen?

Både Max og Milla var med og «hjalp til» da vi lagede denne kaken. Kjøkkenet så ikke ut etter at vi var ferdige. Denne kaken er kun enkel å bake om man ikke får hjelp. Når det var tid for smake på kaken synte ikke Max den smakte som snickers i det hele tatt, men han likte den allikevel. Milla satt bare helt stille og spiste, og det er ikke helt vanlig når det gjelder henne. Vil tro at det var fordi hun var i sjokk over hvor godt det var. Terningkast 6

Snickerskake.jpg


Følg meg gjerne på Instagram

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more