Nutellamelk med appelsin

Nutellamelk med appelsin

Nå på høsten drikker vi mye varm kakao i familien fordi det er koselig og godt. Her testet jeg en variant med Nutella istedenfor sjokolade. Jeg elsker Nutella- det er så mye godere enn Nugatti. Jeg tenkte at det kanskje kunne bli vel søtt så jeg hadde i litt appelsinzest så at det skulle bli litt friskere.

 

melk med nutella

Oppskrift nutellamelk med appelsin

2-3 porsjoner

5 dl melk (jeg liker helmelk best)

0,5 dl Nutella

Zest fra en halv appelsin

 

Fremgangsmåte nutellamelk med appelsin

1. Varm melken på svak varme. Ha i Nutellaen.

2. Rør om slik at Nutellaen blir helt løst opp og melken nesten kokende.

3. Vask appelsinen godt og ha finrevet appelsinzest i nutellamelken.

Nutellamelk med appelsin

 

Hva syntes juryen?

Jeg syntes dette smakte som flytende godteri, hvis noen har smakt «Romerska bågar» som finnes i Sverige så smaker dette ganske så likt. Sååå godt med andre ord. Max (5,5 år) synte at det hadde blitt bedre uten appelsinen men det syntes ikke jeg. Appelsinen passet veldig bra sammen med Nutella og ga det en litt mer spennende og voksen smak.

Nutellamelk

Følg meg gjerne på INSTAGRAM også