Pink latte

Inneholder annonselinker

Pink latte eller rødbetelatte har jeg kun drukket på cafeer tidligere, og jeg liker det veldig godt. Rødbete sies være bra for å øke oksygeninntaket ved trening. Det er ikke derfor jeg drikker det, siden SATS nå har vært stengt i to måneder, og jeg ikke har hjemmetrenet mer enn noen raske gåturer et par ganger i uken. Som sagt liker jeg smaken, og fremfor alt fargen!

Man kan bruke både rødbetejuice eller rødbetepulver. Fordelen ved å bruke pulver er at rødbetesjuice kan ha litt jordsmak, noe som jeg syns pulver ikke har. Fargen blir uansett fantastisk. Man kan bruke den melken man liker best. Jeg foretrekker mandelmelk til dette. Jeg har også prøvd å lage islatte, noe som er kjempegodt.

Pink latte

Oppskrift pink latte

en kopp

2 dl valgfri melk

1 ts rødbetepulver

Litt kardemomme eller kanel eller begge deler

Valgfri søting, f.eks honning eller vaniljesukker

Fremgangsmåte pink latte

1.Ha i valgfri melk i en kasserolle sammen med rødbetepulver og krydder. Visp sammen med en visp.

2. Varm om, men la ikke koke. Smak til med honning eller vaniljesukker. Hell opp i et glass eller i en kopp og dryss over litt rødbetepulver som pynt.

Rødbetelatte

Hva syntes juryen?

Både Max og Milla ville gjerne smake. Pink latte smaker litt likt Golden milk som er Max favorittdrikk. Begge likte det. Milla kanskje mest på grunn av fargen. Jeg brukte litt honning i barnas varianter som jeg lagde på vanlig H-melk. Mandelmelken jeg bruker er ganske søt i seg selv så jeg bruker jeg ikke søting i det hele tatt. Jeg syns også rødbetepulveret gir litt søt smak. Rødbetepulveret bruker jeg også i smoothies, da får de en fantastisk farge og blir sikkert litt sunnere også.

Rødbetelatte
Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more