Popcorn med myk, salt karamell

I helgene, når Milla sover sine 2 timers beauty sleep, og Max er ute og leker, pleier min mann å rydde, og jeg pleier å slappe av i sofaen. For å kose meg har jeg alltid noe godt som f.eks. popcorn med myk, salt karamell. Det er farlig godt, og kombinasjonen salt og søtt gjør at man spiser dobbelt så mye.

Popcorn men myk, salt karamell

Oppskrift popcorn med myk, salt karamell

0,5 dl fløte

0,5 dl lys sirup

0,5 dl sukker

En liten klype salt

Ca. 1 liter poppede popcorn med salt


Fremgangsmåte

1. Kok fløte, sukker og lys sirup noen minutter. Karamellen skal ikke bli hard, men være ganske lys og seig fortsatt. Smak til med litt salt.

2. Hell poppede popcorn på et stekebrett og fordel karamellen over imens den fortsatt er varm. Bland litt med to skjeer. Karamellen er supervarm, så pass på så du ikke brenner deg.

 

Hva syntes juryen?

Juryen var meg selv denne gang, og jeg spiste 1 liter (nesten helt selv) Terningkast 6. Jeg sparte faktisk noen til Max, men han likte de bedre når de kun har salt på, så disse får jeg ha for meg selv!

popcorn.jpg