Tuna melt
Tuna melt er jo den ultimate comfort maten. Enkelt, raskt og digg. For ekstra crispy brød, ha litt majones på brødet når du steker eller griller det!
Oppskrift tuna melt
2-3 stykker avhengig av størrelsen på brødskivene
4-6 skiver brød
1 ss majones (gjerne Hellmann’s) til å smøre på brødet
1-2 tomater
Gulost
Tunfiskrøre
1 boks tunfisk i vann
2 ss majones
noen dråper sitronsaft
en halv rødløk, finkuttet
1 frisk Jalapeno (rød eller grønn)
Smak til med salt og pepper
Fremgangsmåte tuna melt
1. Bland sammen alle ingredienser til tunfiskrøren
2. Ha litt majones på brødet, på de sidene som skal stekes eller grilles
3. Legg på tomat, gulost og tunfiskrøre, og så litt mer gulost.
4. Grill (i en grillpanne) eller stek (i en vanlig stekepanne) på ganske lav temperatur på begge sider slik at osten smelter.
5. Server evt med en sallat hvis du vil være sunn eller drop det 🤷🏼♀️