Tuna melt

Tuna melt

Tuna melt er jo den ultimate comfort maten. Enkelt, raskt og digg. For ekstra crispy brød, ha litt majones på brødet når du steker eller griller det!

Oppskrift tuna melt

2-3 stykker avhengig av størrelsen på brødskivene

4-6 skiver brød

1 ss majones (gjerne Hellmann’s) til å smøre på brødet

1-2 tomater

Gulost

Tunfiskrøre

1 boks tunfisk i vann

2 ss majones

noen dråper sitronsaft

en halv rødløk, finkuttet

1 frisk Jalapeno (rød eller grønn)

Smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte tuna melt

1. Bland sammen alle ingredienser til tunfiskrøren

2. Ha litt majones på brødet, på de sidene som skal stekes eller grilles

3. Legg på tomat, gulost og tunfiskrøre, og så litt mer gulost.

4. Grill (i en grillpanne) eller stek (i en vanlig stekepanne) på ganske lav temperatur på begge sider slik at osten smelter.

5. Server evt med en sallat hvis du vil være sunn eller drop det 🤷🏼‍♀️