Veggiebagel
En god bagel er det få ting som slår til lunsj. Jeg prøvde meg på en vegetarvariant med masse avokado og tomat for noen dager siden.
Avokado og dill går veldig godt sammen, jeg lagde derfor en dilldressing, som også kan lages helt vegan, hvis man bruker majones uten egg i. Apropos dill og avokado, så har jeg en tidligere oppskrift på bagel hvor jeg fyller den med avokado og egge salat som faktisk også har masse dill i. Check it out!
Oppkrift Veggiebagel
2 personer
2 ferdigstekte bagels
1 stor tomat
1 stor avokado
Noen blader hjertesalat
Frisk timian eller noen annen frisk urt du liker
Urtesalt
Oppskrift dilldressing
2 ss Hellmanns majones (hvis du ikke lager din egen)
2 ss hakket frisk dill
1 ts sitronsaft + litt zest fra sitron
Salt etter smak
Fremgangsmåte veggiebagel
1. Bland sammen alle ingredienser til dressingen og smak til med salt.
2. Del bagelen i to og rist eller grill den lett. Legg på hjertesalaten, så noen skiver tomat, dryss over litt urtesalt på tomaten. Legg på avokadoen i skiver og topp med masse dressing og friske urter.
Hva syntes juryen?
Milla og Max var ikke særlig imponerte over bagel, det var litt vanskelig å spise. Innholdet har en tendens å tyte ut. Det gjelder også voksne merket jeg. Dette er ikke noe du spiser på første date, makan for et søl. Men smaken var fantastisk. Terningkast 1 fra barna, terningkast 5 fra voksne (trekk grunnet mye søl ved spising)