Yoghurt og bananpannekaker
Siden barna kun spiser grønne bananer, blir det gule bananer til overs stadig vekk. Ofte bruker vi de i smoothie eller noen ganger banankake. I helgen lagde jeg banan og youghurt pannekaker som ble veldig populære
Oppskrift yoghurt og bananpannekaker
Ca 12 små pannekaker
2 bananer, modne
2 egg
1 dl hvetemel
2 dl yoghurt (jeg brukte tyrkisk yoghurt med 10 % fett)
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Smør til steking
Fremgangsmåte yoghurt og bananpannekaker
1. Mos bananene i en bolle, bland i egg og yoghurt.
2. Bland sammen melet med bakepulver og ha det oppi bananrøren.
3. Stek på middels temperatur et par minutter på begge sider. Jeg lagde småpannekaker, så jeg hadde plass med ca. 3 i en stekepanne
Hva syntes juryen?
Jeg sa ikke at dette var bananpannekaker, og det virket ikke som barna merket noe heller, fordi de kommenterte ikke at de smakte litt av banan. Men de spiste godt begge to og havnet i slåsskamp over blåbærene, som er veldig populære her hjemme også.