Yoghurt og bananpannekaker

Yoghurt og bananpannekaker

Siden barna kun spiser grønne bananer, blir det gule bananer til overs stadig vekk. Ofte bruker vi de i smoothie eller noen ganger banankake. I helgen lagde jeg banan og youghurt pannekaker som ble veldig populære

Yoghurt og bananpannekaker

Oppskrift yoghurt og bananpannekaker

Ca 12 små pannekaker

2 bananer, modne

2 egg

1 dl hvetemel

2 dl yoghurt (jeg brukte tyrkisk yoghurt med 10 % fett)

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

Smør til steking

Yoghurt og bananpannekaker

Fremgangsmåte yoghurt og bananpannekaker

1. Mos bananene i en bolle, bland i egg og yoghurt.

2. Bland sammen melet med bakepulver og ha det oppi bananrøren.

3. Stek på middels temperatur et par minutter på begge sider. Jeg lagde småpannekaker, så jeg hadde plass med ca. 3 i en stekepanne

Vi serverte pannekakene med sirup, vanlig lys, fordi barna liker ikke lønnesirup

Vi serverte pannekakene med sirup, vanlig lys, fordi barna liker ikke lønnesirup

Hva syntes juryen?

Jeg sa ikke at dette var bananpannekaker, og det virket ikke som barna merket noe heller, fordi de kommenterte ikke at de smakte litt av banan. Men de spiste godt begge to og havnet i slåsskamp over blåbærene, som er veldig populære her hjemme også.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more